Wat je kunt doen met een Dopper

Water drinken? Dat is wel héél cliché.

Hier een lijstje met ideeën, zo uit onze dop gezogen, die je óók met een Dopper kunt doen (naast altijd gehydrateerd en awesome zijn uiteraard).

1. Snacks bewaren

Rechte voedingsmiddelen vervoer je voortaan op een veilige manier. (High five voor de v-alliteratie). Denk aan: komkommers, mislukte bananen, frikadellen en van die zoute stokjes die altijd in je keel blijven hangen.

2. Cocktails shaken

Waarom water drinken als je ook voor gin-tonic of andere gezellige cocktails kunt kiezen? Heb je gelijk een reden om de komkommer – die je al dagen bij je droeg – in hippe vormpjes te schillen. Wijn doet het ook fantastisch in deze fles.

3. Balletje-balletje spelen

Waar-o-waar zit het balletje? Ergens onder de onderdelen van de Dopper-fles natuurlijk. Beweeg je elementen los van elkaar heel snel over de tafel, terwijl ergens een balletje zit. Een te gek spel voor op feesten, partijen en/of andere fuiven waarbij je goed uit je dopper, uh, doppen moet kijken.

4. Spin the bottle spelen

Nog meer feestelijk vertier: spin the bottle! In het Nederlands: draait de fles! Waar de fles blijft hangen, met die persoon moet je kussen. Om echt in de mood te komen, luister je ondertussen naar deze track van Rae Sremmurd.

5. Dopperbal spelen

Een soort trefbal, maar dan voor mensen die altijd al eens Zwerkbal zonder bezemsteel wilden spelen. Je gooit de Dopper-fles naar elkaar en als je iemand raakt, dan is die gene af, en moet slangentaal praten.

6. Dopper-pong spelen

Het houdt niet op met die spellen! Dit is een vermakelijk drankspel waarbij de spelers een balletje gooien in het onderste gedeelte van de Dopper-fles. Als team A raak gooit, dan moet team B de inhoud van de fles opdrinken. (Ga terug naar 2. voor drinkspiratie.)

7. Als Reisemuschi gebruiken

Nee, dit is zo plat, dit leggen we niet eens uit. Google het maar.

8. Sambaballen

Als je ervan baalt dat je als kind bent gestopt met pianoles, waardoor nu je droom om als muzikant de wereld te veroveren niet doorgaat: dit is je kans. Pak die muzikale carrière weer op! Schudden met een Dopper-fles op flamenco-muziek. Kies voor ongekookte rijst als vulling, dat maakt zo’n lekker exotisch en karakteristiek geluid.

9. Als vaas hanteren

Wil jij eens flink de bloemetjes binnen zetten? Dat kan. Zet een bosje in de onderkant van de Dopper-fles.

10. Als plastuit inschakelen

Voor als je als vrouw even niet gehurkt achter een auto wil zitten of als je als man een hele doelgerichte focus hebt.

11. Als sfeerverlichting inzetten

Schroef de witte dop van de Dopper en plaats er een waxinelichtje in. Dit is superromantisch. Voor echte milieubewuste techneuten: vervang het kaarsje door een spaarlamp.

12. Als shotglas behandelen

Voor types die van iedere zonovergoten vakantie een lokaal-shotglaasje mee naar huis nemen, want: leuk als herinnering. Vanaf nu hoef je dit nóóit meer te doen, waardoor je kunt focussen op je magnetencollectie. Gebruik gewoon de bovenkant van de Dopper-fles als shotglas. Je kunt deze naar smaak versieren met Delftsblauwe figuren of dat typische blauwe oog uit Turkije: het oog van Fatima.

13. Dopless zonnen

Deze is voor de vrouwtjes: schroef de bovenste gedeeltes van twee flessen en plaats deze op je voorgevel. Zo zon je topless zónder dat je mensen flasht. Als je op je buik ligt, haal de plaatjes er dan even af, voordat je een voor eeuwig een Dopperdop-afdruk op je borstkast hebt staan.

14. Robinson-vlot bouwen

Hier heb je wel een hele collectie voor nodig, maar misschien een ideetje om samen met je CJP-vrienden aan te werken. Leg alle flessen naast elkaar en bouw een magistraal vlot. Leuk om de gracht of een lokaal meer mee op te gaan.

15. De dop-sporter uithangen

Vul twee Doppers met water, of voor de echte waaghalzen: verpulverde bakstenen. Gebruik de flessen om die spierballen van je op te pompen. Voor echt goed resultaat drink je een dopje eiwitten (kun je afmeten in het witte gedeelte) die helpen met je spieropbouw!

16. Dopdwaas deegrollen

Foodies, deze is voor jullie. Soms is alles wat je nodig hebt wat bloem, suiker, water, liefde… en een deegroller! Als je die niet hebt om je favoriete koekjes te bakken, dan kun je lekker met je Dopper in de weer om het deeg tot een gladde emulsie te walsen. Als je de ronde onderdelen van de fles als sjabloon gebruikt, maak je perfecte ronde koekjes.

17. Als creepy verrekijker benutten

Voor als er ergens in jou een stalker schuil gaat en je altijd al hebt willen weten hoe jouw overbuurman/vrouw los gaat op de dvd’s van trainer-van-de-sterren Ashley Bordon. Bekijk dit gemakkelijk vanuit je raam door een vergrootglas achter het witte gedeelte van de Dopper-fles te steken.

18. Als kruik exploiteren

Voor mensen die geen liefde, huisdier of zo’n kussen in huis hebben om tegenaan te kruipen tijdens stormachtige zomernachten. Vul je Dopper met warm water en omhels de fles like there’s no tomorrow.

Als je nu een CJP-pas aanschaft, kun je een gratis Dopper ophalen bij WAAR. Laat je flessen! Je weet nu wat je er allemaal mee kunt doen.

Tags from the story
, ,